Animovaná snímka Trolovia sa dočká pokračovania

NETKY.SK • 1 Marec 2017, 10:39 • 2 min
Animovaná snímka Trolovia sa dočká pokračovania

LOS ANGELES - Americká spoločnosť DreamWorks Animation oznámila, že animovaná snímka Trollovia (2016) bude mať pokračovanie.

slovakia

left justify in out

Do novinky s názvom Trolls 2 znova prepožičajú hlasy Anna Kendrick a Justin Timberlake, ktorí nahovoria princeznú Poppy a Brancha. To, či si svoje úlohy zopakujú aj ďalší členovia obsadenia, zatiaľ nie je známe. Na filme sa však nebude podieľať režisér jednotky Mike Mitchell, ktorý momentálne pracuje na pripravovanom pokračovaní snímky Lego príbeh (2014). Meno režiséra dvojky zatiaľ neoznámili. Pokračovanie Trollov má americkú premiéru naplánovanú na 10. apríla 2020.

Snímka Trollovia je inšpirovaná rovnomennými bábikami, ktoré v roku 1959 vytvoril dánsky rezbár Thomas Dam, keď si nemohol dovoliť kúpiť vianočný darček pre svoju dcéru Lajlu. Pri tvorbe bábiky s naježenými farebnými vlasmi sa inšpiroval škandinávskymi mytologickými bytosťami. Bábiky sa stali populárnymi v 60. rokoch minulého storočia, pričom o tridsať rokov neskôr sa fenomén opäť dostal na vrchol popularity. Spomínaný Justin Timberlake sa taktiež podieľal na soundtracku filmu, pričom za skladbu Can't Stop The Feeling! získal spoločne s Maxom Martinom a  Shellbackom nomináciu na Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies