FOTO Žiarlivá žena nechala krásku horieť v plameňoch, takto vyzerá po vyše dvoch rokoch

NETKY.SK • 22 August 2017, 19:42 • 2 min
FOTO Žiarlivá žena nechala krásku horieť v plameňoch, takto vyzerá po vyše dvoch rokoch

PERTH - Dana Vulina sa stala obeťou žiarlivej ženy, ktorá jej život zmenila od základov. Pre podozrenie z nevery jej manžela s Danou ju nemilosrdne podpálila a nechala na pospas osudu.

slovakia

left justify in out

31-ročná Dana z Perthu sa z rozsiahlych popálenín zviechala takmer tri roky, počas ktorých musela nosiť ochrannú masku.  O pekle, ktoré prežila, napísala aj knihu s názvom Worth Fighting For.

 

Danu vo februári 2012 v jej dome navštívila Natalie Dimitrovska s kamarátom Danielom Stoneom. Natalie čakala, že tam nájde svojho muža pri čine, no nebol tam. Napriek tomu sa na nevinnej žene vyzúrila. Poliala ju liehom a podpálila. Potom aj s Danielom chichotajúc utiekli preč.

 

„Všade boli plamene. Moje ramená, brucho aj prsia horeli. Oheň sa mi dostal aj na hlavu a chytili sa mi vlasy. Bola to neznesiteľná bolesť,“ opísala hrôzostrašný zážitok vo svojej knihe.

 

img

 

img

 

Ako ďalej informuje MailOnline, horiaca Dana ostala v dome sama so psom, ktorý jej ale pomôcť nedokázal. Oheň sa snažila uhasiť vodou z umývadla. Jej krik nikto nepočul. Až keď vyšla von, všimol si ju zamestnanec z neďalekej posilňovne a zavolal je sanitku.

 

img

 

Austrálčanka bola dva dni v kóme. Utrpela popáleniny tretieho stupňa na dvoch tretinách tela.  Má za sebou už viac ako 200 chirurgických zákrokov a v nemocnici prežila rok a pol. Zatiaľ čo Natalie si vo väzení odpykáva 17 rokov, Dana sa pomaly vracia do bežného života. Jej tvár opäť opeknela, aj keď jazvy skrýva pod make-upom.

 

img

 

img

 

 

 

 

Hello Friday #nofilter#danavulin2016 #danavulinunmasked

Príspevok, ktorý zdieľa Dana Vulin (@dana_vulin),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies