NBA: Durant sa zranil, Warriors siahli po zákernom Barnesovi

NETKY.SK • 1 Marec 2017, 11:38 • 2 min
NBA: Durant sa zranil, Warriors siahli po zákernom Barnesovi

OAKLAND - Basketbalový nespútanec Matt Barnes sa po deviatich rokoch vracia do dresu Golden State. Warriors sa v utorok vo Washingtone zranil kľúčový krídelník Kevin Durant a netušia, na ako dlho ho z hry vyradí poškodenie ľavého kolena. Aspoň čiastočne by ho mal počas absencie nahradiť Barnes, s ktorým klub v najbližších dňoch uzavrie kontrakt do konca sezóny.

slovakia

left justify in out

"Nemám slov. Popri narodení detí je toto najšťastnejší deň môjho života," avizoval svoj príchod do hviezdami nabitého tímu na instagrame a priložil fotografiu z čias Warriors v spoločnosti bývalých spoluhráčov Barona Davisa a Stephena Jacksona.


Čoskoro 37-ročný Barnes (nar. 9. marca 1980) vystriedal v NBA až deväť klubov, naposledy pôsobil v Sacramente. Kariérou ho sprevádza povesť búrliváka. Tetovaniami posiaty Kalifornčan forsíruje tvrdú hru a nevyhýba sa pichľavých slovným prestrelkám. Lamarovi Odomovi napríklad odkázal, že by mu do úst najradšej napchal plienku svojho syna, ktorého práve prebaľoval. Neskôr sa stali spoluhráčmi. NBA kritizuje, že sa v nej hrá príliš v rukavičkách.

 

"Pozerám zápas Detroitu s Bostonom z roku 1985... To ste museli niekoho 'skutočne' faulovať, aby ste počuli píšťalku. Čo sa stalo s týmto štýlom hry? Súčasná NBA je taká mäkká, ale to zrejme platí o všetkých športoch," napísal na twitteri. V anonymnej ankete denníka Los Angeles Times obsadil vlani 4. priečku, keď basketbalisti, tréneri a ich asistenti vyberali najzákernejšieho hráča v NBA. Odohral v nej 909 stretnutí s priemermi 8,2 bodu a 4,6 asistencie. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies