Šokujúci príbeh: Žena znetvorená kyselinou našla lásku vďaka osudovej chybe

NETKY.SK • 29 Máj 2017, 17:29 • 2 min
Šokujúci príbeh: Žena znetvorená kyselinou našla lásku vďaka osudovej chybe

NAÍ DILLÍ – Útoky kyselinou sú v Indii veľmi časté. Muži, ktorí neunesú odmietnutie bez váhania ničia životy mladých žien. Tie so znetvorenými tvárami (niekedy i telami) prežívajú osamelý život a sledujú odvracajúce sa pohľady ľudí. Lalitu Ben Bansiovú však po nešťastí stretlo aj šťastie.

slovakia

left justify in out

Lalitu v roku 2012 polial kyselinou jej príbuzný za to, že mu dala facku. Odvtedy má znetvorenú tvár. Myslela si, že ju tak už nikdy nikto nebude chcieť, pretože výzor je pre ľudí veľmi dôležitý a najmä u žien.

 

"Kto by to bol povedal, že niekto, koho popálila kyselina a podstúpil 17 operácií, nájde lásku," citoval Lalitu The Independent. 

Indka jedného dňa urobila osudovú chybu, ktorá jej zmenila život k lepšiemu. Omylom vytočila zlé číslo a na druhej strane sa ozval ozval Ravi Sankara Singh.

 

"O dva týždne som jej zavolal naspäť, pretože som sa zamiloval do jej hlasu. Nakoniec sme spolu hovorili každý deň asi tri mesiace. Povedala mi aj o tom útoku kyselinou, ale mne to bolo jedno, pretože má úžasnú osobnosť. Nakoniec som sa rozhodol požiadať ju o ruku," tvrdí Singh. Pár sa v tomto týždni naozaj vzal.

 

img

Zdroj: profimedia.sk

 

Lalita bola príjemne šokovaná, neverila, že lásku ešte niekedy stretne.

 

Singh verí, ich vzťah vydrží dlho, pretože mnoho ľudí sa zamiluje do peknej tváre a neskôr to vzťahu nestačí. "Nezaujímam sa o jej tvár. Je nádherná vnútri. Dúfam, že nám boh požehná a budeme spolu do konca života," dodal romantický Ind.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies