Šokujúci prípad: 99-ročná starenka mala posledné želanie skončiť vo väzení

NETKY.SK • 27 Február 2017, 19:52 • 2 min
Šokujúci prípad: 99-ročná starenka mala posledné želanie skončiť vo väzení

AMSTERDAM – Mnoho ľudí má v živote méty, ktoré chce dosiahnuť. Väčšinou však ide veci spojené s niečím príjemným alebo hodnotným.

slovakia

left justify in out

Deväťdesiatdeväť-ročná Annie mala na svojom zozname nesplnených snov poslednú vec, ktorú chcela vo svojom živote zažiť. Túžila si vyskúšať, aké to je byť zatknutý a uväznený ako zločinec.

 

Ako sa ale do väzenia dostať? Myslíte, že na staré kolená vykradla obchod, alebo niekoho zabila? Nič také. Pani Annie prosto dostala protekciu.

 

Neter chcela svojej starkej jeden rok pred krásnou stovkou pomôcť k dosiahnutiu životnej túžby a tak zavolala na políciu a vysvetlila problém.  

 

Polícia sa vo všeobecnosti snaží pôsobiť vážne. Holandskí muži zákona však v srdci našli zľutovanie a prišli pani Annie zatknúť k nej domov. Následne ju odviedli na stanicu so spútanými rukami a zavreli ju do cely, presne ako skutočných zločincov.

 

"Takéto veci zvyčajne nerobíme, ale pre Annie sme urobili výnimku," uviedol hovorca miestnej polície v Nijmegen-Zuidu. "Bolo to len na pár minút. Dúfame, že keď budeme v jej veku, budeme mať rovnaký zmysel pre humor,“ dodal. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies