Stropnický sa rozvádza kvôli mladej milenke z ambasády!

NETKY.SK • 19 Apríl 2022, 14:50 • 2 min
Stropnický sa rozvádza kvôli mladej milenke z ambasády!

Velvyslanec ČR v Izraeli Martin Stropnický zrejme naozaj opúšťa manželku Veroniku Žilkovú kvôli milenke. Špekulácie musel potvrdiť blízky zdroj z hercovho okolia pre denník Blesk. Nečakaný rozvod má tak dramatickú dohru.

slovakia

left justify in out

Vyzerá to tak, že veľvyslanec SR v Izraeli Martin Stropnický má záľubu v blondínach. Už v minulosti randil takmer výhradne s plavoláskami a inak tomu nie je ani u jeho novej údajnej milenky, s ktorou sa mal  zoznámiť práve v Tel Avive.  Ako informoval denník Blesk, milenkou má byť konzulárna referentka Markéta Horňáková, ktorá je na tejto pozícii od roku 2016.

 

Na Stropnického si mala robiť zálusk  už od jeho nástupu na ambasádu pred skoro štyrmi rokmi. O jej pôsobení v kancelárii v Tel Avive píše aj ministerstvo zahraničných vecí na svojom oficiálnom portáli. „Chválila sa, že ho určite rozvedie, dokonca sa na to medzi kolegami robili stávky. Za Stropnického prešla výberovým konaním na vyšší post a odvtedy robí kariéru,“ prezradil Blesku blízky zdroj z okolia Stropnického aj Horňákovej. Podľa portálu LinkedIn má Horňáková vyštudovanú Karlovu univerzitu a v januári 2015 nastúpila ako stážistka na českú ambasádu v Tel Avive.

 

img

 

 

Na otázku, čo si o tom myslí Veronika Žilková, ešte stále manželka Martina Stropnického, odpovedala týmito slovami: „Podobné anonymy o jeho vzťahu na ambasáde dostávam často. Prvý pred tromi rokmi a v posledných mesiacoch znova. Informovala som o nich opakovane manžela. Doteraz ich vyvracal,“  uviedla herečka.

 

O tom, že má milenku, však svedčila aj formulácia v e-maile, ktorý poslal Stropnický Žilkovej „Stálo v ňom, že už ma nemiluje a že sa mi ospravedlňuje,“ prezradila  zdrvene Žilková na svojom Instagrame. „Asi zistil, že v šesťdesiatpäť rokoch vyzerá lepšie vedľa mladej slečny ako vedľa šesťdesiatročnej manželky. Iné vysvetlenie nemám. Ťažko sa zmieroval s pribúdajúcimi rokmi. Tak si asi našiel niekoho, pre koho je zase mladý princ. S dobrým platom a postavením,“ prezradila  Žilková.

 

img

 


Podľa správ z Izraela je nový vzťah Stropnického s  Horňákovou verejným tajomstvom. Má byť tiež častým hosťom v jeho rezidencii. „Asi bude pravda, že ich vzťah trvá celé tri roky. Manžel mi pred pár dňami túto mladučkú milenku osobne priznal,“ doplnila Žilková.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies