Tieto povolania naozaj existujú

NETKY.SK • 26 Február 2017, 10:32 • 2 min
Tieto povolania naozaj existujú

BRATISLAVA - Peniaze k životu potrebuje každý. A preto aby ich človek zarobil dokáže spraviť častokrát aj nemožné. Verili by ste, že existuje profesionálny oplakávač na pohrebe? A to nie je všetko. Toto sú naozaj zvláštne povolania. No veď posúďte sami.

slovakia

left justify in out

Figurína

Viete si predstaviť stáť celý deň vo víklade a ani sa nepohnúť? Tak presne toto robí živá figurína. Zmysel tejto práce asi budeme hľadať márne keďže túto "namáhavú prácu" dokáže aj umelá figurína, ktorá navyše za to nič neberie.

 

Oplakávač

V ľudskej túžbe zarábať peniaze sa naozaj medze nekladú. Ako inak si vysvetliť založenie anglickej spoločnosti, ktorá ponúka, že vyšle na pohreby svojich smútiacich? Tí potom v prvom rade prejavujú ľútosť a predstierajú, ako ich odchod zomrelej osoby poznačil. Takýto oplakávač berie viac ako 100 eur za jednu hodinu.

 

Družička

Každá nevesta túži po krásnej svadbe. A k nej neodmysliteľne patria aj družičky. Ale čo keď nemáte zrovna kamarátky, ktoré by sa na to podujali? Žiadny problém. Americká spoločnosť vymyslela už aj na tento problém riešenie a tým sú profesionálne družičky. Pošlú vám ich na svadbu, kde sa budú tváriť ako najlepšie kamarátky, niečo zjedia, vypijú a zarobia si skoro 2000 eur.

 

Objímač

V Japonsku existuje agentúra s databázou "objímačov". Tí si líhajú vedľa zákazníka, poskytnú mu rameno a za príplatok ho hladia vo vlasoch. Tieto prapodivné služby využívajú predovšetkým ženy, ktoré svojmu spoločníkovi platia od hodiny. Objímač si za hodinu túlenia účtuje 70 eur.

 

Ochutnávač

A to nie hocijaký, ale ochutnávač potravy pre psov. Keď jedlo ochutná a povie výrobcovi, čo by mal zmeniť alebo ako je spokojný zarobí si za mesiac 3000 eur.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies