FOTO V nočnom klube sa zaľúbila do fajn chlapíka, o pár rokov jej dal na hlavu korunu

NETKY.SK • 20 Október 2017, 18:1 • 2 min
FOTO V nočnom klube sa zaľúbila do fajn chlapíka, o pár rokov jej dal na hlavu korunu

MARYLAND – Život Ariany Austin pripomína romantický film či typickú rozprávku.

slovakia

left justify in out

Raz večer v jednom z amerických klubov spoznala sympatického muža, do ktorého sa zaľúbila, avšak netušila, kto to v skutočnosti je. Pravý etiópsky princ s utajenou identitou sa jej po piatich minútach spýtal, či chce byť jeho dievča.

 

Od vtedy spolu strávili 12 rokov a nedávno prišlo na svadbu. Až teraz Ariane povedal, kto je...  etiópsky princ a pravnuk posledného vládnuceho kráľa Hailea Selassie I., Joel Makonnen.

 

Muž založil kráľovstvo, aby jeho dcérka mohla byť skutočná princezná

 

Jeho rodičia boli ako dediči kráľovského trónu vyhnaní do exilu po komunistickom prevrate v Etiópii. Kráľovská rodina sa presídlila do Švajčiarska a potom Talianska. Joel sa tak narodil v Ríme. Keďže kvôli zlej situácii v krajine nemôže sedieť na tróne, živí sa v Európe ako právnik. Jeho starý otec bol 225. následníkom trónu a Etiópii vládol 40 rokov, kým ho nezvrhli.

 

Svadba prebiehala podľa ortodoxných kráľovských tradícií - oddávalo ich až 13 kňazov. Ariana sa tak stala skutočnou princeznou, aj keď na trón zrejme neusadne. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona