Archív článkov za Február 2021, strana 22

Otvor článok

Dominika Cibuľková provokuje fotkami z dovolenky na Maledivách

26.2 2021 17:53

MALEDIVY - Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková, ktorá sa začiatkom januára nechala “voviesť do omylu“ a na bratislavských Kramároch sa prednostne zaočkovala, si užíva exotickú dovolenku plnými dúškami.

Otvor článok

Škriniar mohol v lete odísť, teraz patrí k stabilným pilierom Interu Miláno

26.2 2021 18:17

MILÁNO - Futbalisti Interu Miláno sa po nedávnom hladkom triumfe nad hráčmi mestského rivala AC (3:0) pevnejšie usadili na čele talianskej Serie A. Inter má pred AC náskok štyroch a pred obhajcom Juventusom Turín dokonca ôsmich bodov.

Otvor článok

Macek už nie je v spojení s Najvyšším správnym súdom SR, problémom je jeho projekt

26.2 2021 19:21

Jaroslav Macek dnes vzal späť svoj súhlas s kandidatúrou na prvého predsedu Najvyššieho správneho súdu SR. Rozhodnutie odôvodnil tak, že zo skladby uchádzačov na sudcov tohto súdu vyplýva, že nebude schopný zabezpečiť implementáciu svojho projektu na začatie jeho činnosti. Macek bol jediným kandidátom na tento post.

Otvor článok

EMA odporúča kombináciu dvoch látok, ktoré by mohli byť úspešné na boj s COVID-19

26.2 2021 20:53

BRATISLAVA - Európska lieková agentúra (EMA) odporučila použitie kombinácie monoklonálnych protilátok pri liečbe ochorenia COVID-19. Informovala o tom hovorkyňa Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) Magdaléna Jurkemíková.

Otvor článok

OSN sa zamerala na čínsky región, dochádza tu k sústavnému porušovaniu ľudských práv

26.2 2021 22:23

ŽENEVA - Vysoká komisárka Organizácie Spojených národov (OSN) pre ľudské práva Michelle Bacheletová upozornila na potrebu nezávislého a komplexného posúdenia situácie ľudských práv v čínskom regióne Sin-ťiang.

Otvor článok

Školy, škôlky a niektoré obchody v Česku sa opäť zatvárajú

27.2 2021 09:05

PRAHA - Po piatkovom vyhlásení nového núdzového stavu v Česku začnú v pondelok platiť viaceré prísne obmedzenia na potlačenie šíriaceho sa koronavírusu.

Otvor článok

Saudskoarabský princ má prsty vo vražde novinára. Zabili ho pri vybavovaní svadby s jeho snúbenicou

27.2 2021 09:45

WASHINGTON - Saudskoarabský korunný princ Muhammad bin Salmán pravdepodobne schválil operáciu na zabitie alebo zajatie saudskoarabského novinára Džamála Chášakdžího.

Otvor článok

Na očkovanie sa môžu prihlásiť ďalšie skupiny ľudí. Nachádzaš sa v nejakej z nich?

27.2 2021 10:09

BRATISLAVA - Na očkovanie proti ochoreniu COVID-19 sa môžu prihlásiť ďalšie vybrané skupiny ľudí. Ministerstvo zdravotníctva SR o tom informovalo v tlačovej správe, ktorú zaslala hovorkyňa rezortu Zuzana Eliášová.

Otvor článok

AKTUALIZOVANÉ: Unikli nové opatrenia! Ak nezaberú, zrejme nás čaká uzatvorenie krajiny

27.2 2021 10:44

BRATISLAVA - Ak nové opatrenia do 21. marca nezaberú, zrejme sa budeme musieť pripraviť na ešte tvrdšie obmedzenie pohybu, zastavenie výroby, no aj úplné uzatvorenie krajiny.

Otvor článok

Včera sa vykonalo takmer 300-tisíc antigénových testov, nových prípadov je viac ako 5-tisíc

27.2 2021 11:18

BRATISLAVA - Národné centrum zdravotníckych informácií aktualizovalo čísla,

Otvor článok

Vlhová už nie je líderkou Svetového pohára, v sobotňajšom zjazde bola dvanásta

27.2 2021 12:16

Slovenská reprezentantka Petra Vlhová v piatkovom zjazde na pretekoch Svetového pohára v talianskom Val di Fassa prišla o post líderky celkového hodnotenia SP a v sobotu rovnako v zjazde sa jej manko na Švajčiarku Laru Gutovú-Behramiovú ešte zvýšilo.

Otvor článok

Pokiaľ súčasné opatrenia nezaberú, čaká nás stopnutie výroby na celom území SR. Doplnené o vyjadrenie predsedu vlády SR

27.2 2021 13:34

BRATISLAVA - Ak nové vládne opatrenia nezaberú do 21. marca, na Slovensku sa zastaví výroba a krajina sa zatvorí. Informáciu priniesol Denník N, ktorý, ako píše, má k dispozícii návrh nových opatrení vlády pre boj so šírením nákazy koronavírusu.

Otvor článok

Diskusia Zemanová vs. Tomáš: Predseda SaS ako ďalší minister, a ako je to s očkovaním nad 65 rokov?

27.2 2021 14:13

BRATISLAVA - Minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) myslel ponuku na prevzatie Ministerstva zdravotníctva SR (MZ SR) vážne.

Otvor článok

Duel New Yorku proti Bostonu sledovali aj diváci priamo na štadióne, Halák bez jediného zákroku

27.2 2021 15:11

NEW YORK - Ani jeden slovenský hokejista priamo nezasiahol do piatkových zápasov zámorskej NHL, za oceánom sa konali tri stretnutia.

Otvor článok

OSN vyzýva, aby aj ľudia v konfliktných oblastiach mali možnosť sa dať zaočkovať

27.2 2021 15:50

USA - Bezpečnostná rada Organizácie Spojených národov (OSN) v piatok schválila rezolúciu požadujúcu "trvalú humanitárnu pauzu". Tá by mala umožniť nerušené dodanie vakcín proti ochoreniu COVID-19 a zaočkovanie miliónov ľudí v konfliktných oblastiach sveta.

Otvor článok

LeBron reagoval na kritiku Ibrahimoviča: Pokiaľ pôjde o rasizmus, nebudem nikdy ticho!

27.2 2021 16:47

LOS ANGELES - Hviezdny americký basketbalista LeBron James z klubu zámorskej NBA Los Angeles Lakers reagoval na kritiku skvelého futbalistu Zlatana Ibrahimoviča v súvislosti s jeho politickým aktivizmom prísľubom, že nikdy nebude mlčať.