BRATISLAVA – Nekvalitné a nezdravé mraziarenské výrobky sú už minulosťou.
Spoločnosť Fega Frost spustila v roku 2011 vlastnú výrobu múčnych a mäsových polotovarov, ktoré sú pripravované na základe overených a tradičných receptúr. Pripravované sú v spolupráci so špičkovými pekármi a kuchármi. Tieto výrobky sa vyznačujú vysokou kvalitou a aj napriek hlbokému zmrazeniu produktov tovar neprichádza o potrebné živiny, ktoré má prijať ľudské telo. Veľkou výhodou je príprava, ktorá vám nezaberie veľa času a môžete ich vždy servírovať čerstvé. Pýchou spoločnosti je získanie certifikátu kvality ISO 22000.
Výrobky spoločnosti Fega Frost boli do minulého roka určené hlavne pre zákazníkov HORECA, no v súčasnosti distribútor spustil aj výrobu pre maloobchod pod značkou Mišove Maškrty. Tieto výrobky si už pokojne zakúpite aj vo vašich obľúbených obchodoch a postupne sa dostávajú aj do spokojných domácností. Viac sa dozviete TU!
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies