Dnes na večeru pripravíme čínske kuracie prsia. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 600 g kuracích pŕs, ¼ hlávky bielej kapusty, ¼ hlávky červenej kapusty, sterilizovanú kukuricu, sterilizovaný hrášok, 1 cibuľu, soľ, mleté čierne korenie, 1 ČL karí korenie, 3 PL
Suroviny pre 4 osoby:
600 g kuracích pŕs, ¼ hlávky bielej kapusty, ¼ hlávky červenej kapusty, sterilizovanú kukuricu, sterilizovaný hrášok, 1 cibuľu, soľ, mleté čierne korenie, 1 ČL karí korenie, 3 PL sójovej omáčky, olej,
Príprava:
Kuracie prsia pokrájame na rezance, osolíme, okoreníme, pridáme karí korenie, sójovú omáčky a opečieme na oleji. Potom pridáme na jemno nastrúhanú bielu a červenú kapustu a spolu dusíme asi 15 minút. Pridáme hrášok, kukuricu, na kolieska nakrájanú cibuľu a znovu podusíme ďalších 10 minút. Odstavíme, dochutíme soľou a korením. Podávame s hranolčekmi a tatárskou omáčkou.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies