Dnes na večeru pripravíme moravského vrabca. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 1 kg bravčového pliecka, 3 cibule, soľ, mleté čierne korenie, olej, celú rascu, 5 strúčikov cesnaku, Príprava Mäso pokrájame na väčšie kocky, osolíme, okoreníme, posypeme celou rasc
Suroviny pre 4 osoby:
1 kg bravčového pliecka, 3 cibule, soľ, mleté čierne korenie, olej, celú rascu, 5 strúčikov cesnaku,
Príprava:
Mäso pokrájame na väčšie kocky, osolíme, okoreníme, posypeme celou rascou, pridáme nakrájaný cesnak a premiešame. Necháme postáť, potom preložíme na vymastený pekáč, trošku podlejeme vodou a prudko zapečieme. Navrstvíme nakrájanú cibuľu, podlejeme a asi hodinu ešte pečieme. Počas pečenia občas premiešame. Podávame s kapustou a knedľou.
Čas prípravy: 90 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies