BRATISLAVA – Tento týždeň sme Vám odporučili recepty z hovädzieho a bravčového mäsa, dnes je na rade kuracie.
Suroviny pre 4 osoby:
500 g kuracích pŕs, 1 červenú papriku, 5-6 šampiňónov, zelené fazuľky, 1 pór, 1 cibuľu, soľ, vegetu, mleté korenie, mletú sladkú papriku,
Príprava:
Mäsko umyjeme, osušíme a nakrájame na rezance. Očistenú a nakrájanú cibuľu orestujeme na masle, pridáme mäso, nakrájané šampiňóny, soľ, korenie, vegetu. Chvíľu opekáme, potom pridáme fazuľky a nakrájanú papriku na pásiky. Podlejeme vodou a udusíme. Na záver pridáme už len na kolieska nakrájaný pór a spolu podusíme. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
Čas prípravy: 70 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies