BRATILAVA - V dňoch 14. až 17. januára sa bude konať tretí ročník Zimného festivalu jedla, do ktorého sa zapojí viac ako 30 reštaurácií z celého Slovenska.
Každá z nich počas trvania podujatia ponúkne návštevníkom a návštevníčkam špeciálne festivalové menu. To pozostáva z troch druhov jedál - Naše ikonické jedlo charakterizujúce danú reštauráciu, Chute regiónov kladúce dôraz na použitie lokálnych a sezónnych surovín a Recepty našich mám zhotovené podľa rodinného receptu s dlhoročnou tradíciou.
Pre milovníkov dobrého jedla organizátori aj tentoraz pripravujú Gurmán busy, vďaka ktorým sa budú môcť stretnúť s obľúbenými šéfkuchármi. Trasy autobusov spresnia čoskoro, už teraz však avizujú, že záujemcovia a záujemkyne sa môžu tešiť na bratislavské, košické i tatranské gastronomické jazdy. Na návštevníkov a návštevníčky čaká tento rok aj viacero noviniek. Zúčastniť sa budú môcť napríklad na víkendových Gurmán pobytoch alebo zabíjačkách a koncertoch. Bližšie informácie o festivale sú dostupné na webstránke www.zimnyfestivaljedla.sk, prostredníctvom ktorej sa zároveň dajú zakúpiť aj lístky.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies