V piatok si grilujeme pstruhov. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 4 pstruhy, 1 ČL karí korenia, 4 strúčiky cesnaku, 2 väčšie cibule, 4 ČL masla, citrónovú šťavu, celú rascu, Príprava Pstruhy umyjeme a osušíme.
Suroviny pre 4 osoby:
4 pstruhy, 1 ČL karí korenia, 4 strúčiky cesnaku, 2 väčšie cibule, 4 ČL masla, citrónovú šťavu, celú rascu,
Príprava:
Pstruhy umyjeme a osušíme. Posolíme, posypeme karí korením. Do brušnej dutiny vložíme na plátky nakrájaný cesnak a cibuľu na kolieska. Pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme v chlade odstáť asi 2 hodiny. Pripravíme si 4 ks alobalu, ktoré potrieme maslom, posypeme rascou a pstruhy jednotlivo zabalíme. Grilujeme asi 25 minút.
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies