V sobotu upečieme bryndzové pagáče

NETKY.SK • 1 Jún 2013, 11:29 • 2 min
V sobotu upečieme bryndzové pagáče

Suroviny: 500 g hladkej múky, 200 g bryndze, 150 g masti, 1 vajce, soľ, 1 ČL jedlej sódy, 2 dcl kyslej smotany, rasca na posypanie, 1 vajce na potretie pagáčov.

slovakia

left justify in out

Príprava:

Z uvedených surovín vypracujeme hustejšie cesto a necháme aspoň hodinu odpočívať. Potom cesto rozvaľkáme, 3x preložíme a necháme odpočívať ďalšiu hodinu. Cesto znovu rozvaľkáme, potrieme rozšľahaným vajcom, posypeme rascou, radielkom krájame na kocky , preložíme na vymastený plech a upečieme.

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp


Autor: Redakcia Netky



Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies