Určené iba na preview článku z administrácie. Po prezretí zavrite toto okno.

Kráľovná Vianoc - Mária Čírová pridáva ďalších päť koncertov unikátneho turné Moje Vianoce!

NETKY.SK • 14 Október 2024, 11:18 • 2 min
Kráľovná Vianoc - Mária Čírová pridáva ďalších päť koncertov unikátneho turné Moje Vianoce!

Vianočné turné Márie Čírovej sa rozrastá! Jedna z najuznávanejších slovenských speváčok sa po mimoriadnom záujme o jej tradičné vianočné turné Moje Vianoce 2024 rozhodla pridať ďalších päť koncertov vo vybraných mestách. Turné Moje Vianoce 2024 sa začne 1. decembra v Trnave a skončí sa 19. decembra v Poprade. Pridajte sa k Márii Čírovej na jej nezabudnuteľných vianočných večeroch a zažite čaro Vianoc tak, ako ho vníma jedna z najmilovanejších slovenských speváčok.

slovakia

left justify in out

Mária Čírová má skvelé správy pre všetkých svojich fanúšikov! K vianočnému turné pridáva ďalšie koncerty. Toto rozhodnutie prichádza po tom, ako sa vstupenky v  prvej vlne predaja vypredali doslova za pár hodín! 
 
Niektorí moji fanúšikovia boli trochu sklamaní, keď som ohlásila iba 9 koncertov. V minulosti ich bolo aj 21! Ale úprimne, cestovanie je veľmi náročné, a keď k tomu pridáte tri deti, je to naozaj veľká výzva. Už to nie je len o tom, aby som zaspievala, ale aj o tom, ako zvládnuť všetko to cestovanie, logistiku a byť preč od rodiny na celé týždne,” opisuje Mária Čírová

Mária Čírová
Mária Čírová
Zdroj: Mária Čírová

Speváčka, klaviristka a skladateľka prinesie na turné autentickú vianočnú atmosféru a vytvorí jedinečné hudobné stretnutia plné hudobných prekvapení a emotívnych momentov.
 
Čím som staršia, tým viac si uvedomujem aj svoju vlastnú hodnotu a dôležitosť rovnováhy medzi prácou a rodinou. Aj keď milujem koncerty a Vianoce, ktoré prinášam medzi ľudí, stále viac si vážim čas, ktorý môžem stráviť so svojou rodinou. Byť na turné mesiac preč od mojich detí je veľká výzva, preto sa snažím nájsť balans a zachovať si lásku k tomu, čo robím, bez toho, aby som obetovala to, čo je pre mňa najdôležitejšie,” zverila sa sympatická umelkyňa. 

Mária Čírová
Mária Čírová
Zdroj: Mária Čírová

Koncerty Moje Vianoce sú doslova magickou hudobnou skúsenosťou. Tento rok na pódiu vystúpi Mária nielen s celou svojou kapelou, ale aj so sláčikovým kvartetom, speváckym zborom, vokalistami a dychovou sekciou. Kombinácia tradičných vianočných skladieb, svetových a slovenských kolied a jej najväčších hitov vytvorí jedinečný zážitok, ktorý rozžiari srdcia všetkých prítomných. 
 
Moje Vianoce nie sú pre mňa len o hudbe. Sú o zastavení sa v tomto hektickom čase, o tom, aby sme sa nadýchli a zamerali na to najdôležitejšie – ľudskosť, empatiu a radosť zo spoločných chvíľ. Už 12 rokov sú jej vianočné koncerty symbolom lásky, pohody a rodinného pokoja a stali sa tradíciou pre mnohé rodiny na Slovensku,“ uzatvára Mária

Obrazok
Zdroj: Mária Čírová

Časť výťažku z koncertov venuje Mária Čírová charitatívnej organizácii, ktorá pomáha deťom a rodinám v núdzi, aby aj oni mohli prežiť krásne a pokojné Vianoce. Nenechajte si ujsť tento nezabudnuteľný hudobný zážitok, ktorý sa pre mnohých stal symbolom začiatku Vianoc.  Vstupenky na Moje Vianoce 2024 sú dostupné v sieti Ticketportal.

Všetky informácie o Márii Čírovej nájdete na:
www.facebook.com/mariacirova
www.instagram.com/mariacirova

MOJE VIANOCE 2024

1.12. Trnava  15:30, 19:00
3.12. Liptovský Mikuláš 19:00
6.12. Banská Bystrica 19:00
8.12. Nitra 15:30, 19:00
10.12. Trenčín 19:00
13.12. Bratislava 19:00
14.12. Bratislava 19:00
15.12. Žilina 15:30, 19:00
17.12. Košice 19:00
18.12. Košice 19:00
19.12. Poprad 19:00

        



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: Mária Čírová

Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2024 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona