NHL: Hossa a Višňovský nedohrali piatkové zápasy pre zranenia

NETKY.SK • 29 November 2014, 14:15 • 2 min
NHL: Hossa a Višňovský nedohrali piatkové zápasy pre zranenia

NEW YORK - Slovenskí hokejisti Marián Hossa a Ľubomír Višňovský utrpeli zranenia v piatkových stretnutiach zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

Obranca New York Islanders nedohral súboj s Washingtonom Capitals, z ktorého odstúpil po druhej tretine. Višňovského podľa klubového stanoviska trápia problémy v hornej časti tela. Bližšie podrobnosti nie sú známe, chýba aj časové rozpätie na návrat. Višňovský by sa mal v sobotu podrobiť ďalším vyšetreniam. "Každá strata obrancu jeho typu mrzí," uviedol pre NHL.com kapitán Islanders John Tavares. Višňovský pre problémy s chrbtom absentoval už v šiestich dueloch v úvode ročníka.

 

Hossu zranil v závere duelu s Anaheimom Corey Perry. Pravdepodobne z výsledku 3:1 frustrovaný útočník Ducks prikorčuľoval k slovenskému krídelníkovi, dal mu krosček do boku a pokračoval v jazde, akoby sa nič nestalo. Hossovo zranenie by nemalo byť vážne. "Myslím si, že Hossa bude v poriadku," vyhlásil tréner Blackhawks Joel Quenneville. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies