Fanúšikovia Realu vypískali Ancelottiho za striedanie Isca

NETKY.SK • 2 Marec 2015, 11:32 • 2 min
Fanúšikovia Realu vypískali Ancelottiho za striedanie Isca

MADRID - Fanúšikovia futbalového Realu Madrid vyjadrili nesúhlas so striedaním Isca v nedeľňajšom zápase Primera División s Villarrealom (1:1) a vypískali trénera Carla Ancelottiho.

slovakia

left justify in out

Taliansky kouč sa rozhodol poslať na ihrisko dvanásť minút pred koncom stretnutia defenzívneho stredopoliara Asiera Illarramendiho. Ancelotti trvá na tom, že sa rozhodol v prospech tímu. Fanúšikovia očakávali, že Real sa pustí do záverečného tlaku. "Mojou prácou je robiť zmeny v zostave, o ktorých si myslím, že budú v prospech tímu. Ak to nechápu fanúšikovia, tak je mi to ľúto. Urobil som to len preto, že som potreboval viac vyvážiť tím," vysvetľoval po zápase Ancelotti.

 


Real stratil dva body za remízu 1:1 a druhá Barcelona sa priblížila vedúcemu tímu ligy na dva body. Bielemu baletu sa nedarila hra v útoku. "Najmä v prvom polčase sme hrali príliš pomaly. Mali sme málo centrov, lopta sa nepohybovala, ako sme si predsavzali. V druhom dejstve sa to zlepšilo, ale nepremenili sme šance. Stratili sme dva body, ale stále máme náskok," priznal Ancelotti.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies