Platili falošnými 50 eurovkami, skončili vo väzbe

NETKY.SK • 2 Marec 2015, 12:13 • 3 min
Platili falošnými 50 eurovkami, skončili vo väzbe

BRATISLAVA/SKALICA - Platili falošnými 50 eurovkami, skončili vo väzbe. Dvadsaťročného Jakuba a o rok staršieho Patrika chytili na skalickej čerpacej stanici.

slovakia

left justify in out

Predavačke sa nepozdávala bankovka a tak privolala policajtov. Obaja mladíci tvrdili, že o falzifikáte netušili. Falošné peniaze sa však už predtým objavili aj v novinovom stánku v Skalici a na vysokoškolskom internáte a aj v týchto prípadoch nimi platili dvaja mladíci. Pri prehliadke v internáte, kde sa mladíci ubytovali, našli policajti rovnakú bankovku s identickým sériovým číslom, aké mali všetky ostatné, ktoré dali do obehu, uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Celkovo ich bolo šesť. Vyšetrovateľ oboch obvinil z falšovania peňazí, obaja sú stíhaní vo väzbe a hrozí im sedem až desať rokov.


V prípade, ak sa ešte niekde objavila 50-eurová bankovka so sériovým číslom S29740996375, treba sa obrátiť na kriminálnu políciu v Skalici na čísle 0961 163 600.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies