BRATISLAVA - Vraví sa, že raňajky sú najdôležitejším pokrmom dňa. Príprava týchto raňajok bude trvať síce o niečo dlhšie, no výsledok bude stáť určite za to.
Suroviny pre 2 osoby:
2 francúzske bagety, 5 vajec, 1/3 smotany na šľahanie, 100 g nastrúhaného syra, 200 g slaniny, alebo klobásy, 3 mladé cibuľky, soľ, mleté čierne korenie,
Príprava receptu:
1. Bagety na vrchu odkrojíme a vnútro vydlabeme.
2. V miske vyšľaháme vajíčka, pridáme nastrúhaný syr, nakrájanú slaninu (klobásu), nakrájanú cibuľku a soľ a korenie podľa chuti. Zmiešame a touto zmesou naplníme bagety.
3. Pečieme 20 minút pri 180°C. Necháme trošku vychladnúť, môžeme podávať.
Čas prípravy: 40 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies