Dnes na večeru pripravíme dusené rezne s kečupom. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 4 bravčové rezne, 100 ml bieleho vína, 2 PL kečupu, 1 cibuľu, 2 PL hladkej múky, olej, vývar, soľ, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať, Príprava Mäso naklepeme, osolíme a oko
Suroviny pre 4 osoby:
4 bravčové rezne, 100 ml bieleho vína, 2 PL kečupu, 1 cibuľu, 2 PL hladkej múky, olej, vývar, soľ, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať,
Príprava:
Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme. Cibuľu speníme na oleji, pridáme rezne a opražíme. Poprášime múkou, podlejeme vínom a vývarom a udusíme do mäkka. Potom pridáme kečup, petržlenovú vňať, necháme prejsť varom a odstavíme. Podávame s ryžou.
Čas prípravy: 90 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies