Dnes na večeru pripravíme bravčové na rasci. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 600 g bravčového pliecka, 2 PL masti, 1 cibuľu, 1 PL hladkej múky, 1 PL celej rasce, soľ, mleté čierne korenie, Príprava Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na kocky, osolíme, pridáme m
Suroviny pre 4 osoby:
600 g bravčového pliecka, 2 PL masti, 1 cibuľu, 1 PL hladkej múky, 1 PL celej rasce, soľ, mleté čierne korenie,
Príprava:
Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na kocky, osolíme, pridáme mleté čierne korenie, rascu a premiešame. Cibuľu speníme na masti, pridáme mäso a orestujeme. Podlejeme vodou, osolíme okoreníme a udusíme do mäkka. Zahustíme múkou. Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.
Čas prípravy: 90 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies