Dnes na večeru pripravíme kuraciu kapsu plnenú slivkami. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 4 kuracie rezne, sušené slivky, 4 plátky oštiepku, 200 g čerstvých húb, soľ, mleté čierne korenie, 1 brusnicový kompót, smotanu na verenie, vývar alebo bujón, Príprava Re
Suroviny pre 4 osoby:
4 kuracie rezne, sušené slivky, 4 plátky oštiepku, 200 g čerstvých húb, soľ, mleté čierne korenie, 1 brusnicový kompót, smotanu na verenie, vývar alebo bujón,
Príprava:
Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, uložíme oštiepok a orestované huby. Zvinieme do rolky, zašpendlíme a opečieme na oleji. Podlejeme vývarom a udusíme. Vyberieme , do výpeku nalejeme kompót, smotanu a necháme prejsť varom. Rolky priečne prekrojíme, uložíme na tanier a prelejeme brusnicovou omáčkou. Podávame s ryžou.
Čas prípravy: 70 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies