Dnes na večeru pripravíme gazdovský šalát. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 1 šalátovú uhorku, 6 paradajok, 1 červenú cibuľu, 2 feferónky, 3 zelené papriky, 1 balíček červených olív, 100 g bryndze, 100 g ovčieho syra, 2 PL olivového oleja, 1 PL vínneho octu, s
Suroviny pre 4 osoby:
1 šalátovú uhorku, 6 paradajok, 1 červenú cibuľu, 2 feferónky, 3 zelené papriky, 1 balíček červených olív, 100 g bryndze, 100 g ovčieho syra, 2 PL olivového oleja, 1 PL vínneho octu, soľ, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať,
Príprava:
Zeleninu umyjeme. Uhorku očistíme a všetko nakrájame na kocky, olivy na polovičky. Dáme do väčšej misy, pridáme nakrájaný ovčí syr a rozmrvenú bryndzu. Pokvapkáme olejom a octom. Premiešame, dochutíme soľou a mletým čiernym korení. Zdobíme nasekanou čerstvou petržlenovou vňaťou.
Čas prípravy: 30 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies