Dnes na večeru pripravíme bravčové karé s volský okom. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 4 rezne bez kosti z bravčového karé, 4 vajcia, olej, soľ, mleté čierne korenie, Príprava Mäso naklepeme z oboch strán, osolíme a okoreníme.
Suroviny pre 4 osoby:
4 rezne bez kosti z bravčového karé, 4 vajcia, olej, soľ, mleté čierne korenie,
Príprava:
Mäso naklepeme z oboch strán, osolíme a okoreníme. Na panvici s rozpáleným olejom opekáme rezne z jednej strany prudko asi 2 minúty, rezne obrátime, stíšime plameň a pečieme asi 20 minút. Medzi tým si urobíme volské oči, ktoré potom položíme na pripravené rezne. Podávame s varenými zemiakmi.
Čas prípravy: 35 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies