Dnes na večeru pripravíme vyprážanú cukinu. Gurmán Suroviny Cukina, vajcia, hladká múka, olej, strúhanka, soľ Príprava Cukinu olúpeme, nakrájame na 1,5 cm hrubé pláty, vyrežeme jadierka a viac posolíme, aby z nej vytieklo čo najviac šťavy.
Suroviny:
Cukina, vajcia, hladká múka, olej, strúhanka, soľ
Príprava:
Cukinu olúpeme, nakrájame na 1,5 cm hrubé pláty, vyrežeme jadierka a viac posolíme, aby z nej vytieklo čo najviac šťavy. Nachystáme si trojobal, a to múka, vajcia, soľ , trochu mlieka a strúhanku. Pred obaľovaním cukinu osušíme a obalíme . Vypražíme do zlatista a podávame s varenými zemiakmi a s tatárskou omáčkou.
Čas prípravy: 0,30 hodiny
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies