V nedeľu si upečieme marhuľové košíčky - Gurmán Suroviny na 12 ks 3 vajcia, 125 g palmarínu, 125 g práškového cukru, 50 g čokolády na varenie, 150 g hladkej múky, ½ prášku do pečiva, 6 marhúľ, tuk a múka na vymastenie a vysypanie formičiek, Príprava Cukor
Suroviny na 12 ks:
3 vajcia, 125 g palmarínu, 125 g práškového cukru, 50 g čokolády na varenie, 150 g hladkej múky, ½ prášku do pečiva, 6 marhúľ, tuk a múka na vymastenie a vysypanie formičiek,
Príprava:
Cukor, žĺtky a palmarín vymiešame do peny, Pridáme múku, prášok do pečiva, nastrúhanú čokoládu, vyšľahaný sneh z bielkov a zľahka premiešame. Cesto rozdelíme do pripravených formičiek. Na vrch položíme polovičky marhúľ a upečieme. Necháme poriadne vychladnúť, vyberieme z formičiek, posypeme práškovým cukrom a podávame.
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies