Torres na predaj! £50 miliónový hráč opustí Chelsea pravdepodobne už v januári

NETKY.SK • 15 December 2011, 20:56 • 2 min
Torres na predaj! £50 miliónový hráč opustí Chelsea pravdepodobne už v januári

Torres na predaj! £50 miliónový hráč opustí Chelsea pravdepodobne už v januári

slovakia

left justify in out

img

LONDÝN - Chelsea je ochotná v januárovom prestupovom období pustiť svoju £50 miliónovú hviezdu, Fernanda Torresa. Ten je doteraz najdrahším hráčom, ktorého kúpil klub z Premier League.

Útočník, ktorého mzda činí £150.000 týždenne, od prestupu z Liverpoolu 31.januára 2011 zaznamenal v Premier League iba tri presné zasahy a to je docela málo.

V Chelsea najprv uvažovali, že ho uvoľnia na hosťovanie, aby znovu našiel svoje stratené sebavedomie, ale teraz sú pripravený ho predať. Klub takto príde o neuveriteľných 30 miliónov libier, keďže sú ochotný ho predať za £20 miliónov.
Keď sa v lete Andre Villas Boas stal trénerom Chelsea, bol presvedčený, že Torres dokáže získať svoju starú formu, ktorá ho robila jedným z najnebezpečnejších útočníkov na svete.

Villas Boas taktiež dúfal, že prestup Juana Matu z Valencie zlepší Torresovu hru, ale ani to nepomohlo Španielovi získať stratené sebavedomie. Chelsea bola s 27-ročným hráčom trpezlivá, ale tá už vypršala a snažia sa nájsť klub, ktorý by ho v januári kúpil.

Iskierka nádeje sa objavila v septembri, keď Torres skóroval na Old Trafforde, ale aj tá vzápätí zhasla, keď sa už v nasledujúcom zápase proti Swansea nechal vylúčiť.

Po svojom prestupe na Stamford Bridge mu trvalo až 13 zápasov kým sa mu konečne podarilo skórovať za svoj nový klub a potom nasledoval ďalší pôst 9 zápasov, ktorý prerušil spomínaným gólom proti Manchestru United.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies