Pastore chce do väčšieho klubu

NETKY.SK • 20 December 2011, 15:29 • 2 min
Pastore chce do väčšieho klubu

Pastore chce do väčšieho klubu

slovakia

left justify in out

imgPARÍŽ - Arsenal a Chelsea sú v pohotovosti po tom, čo hráč Paríž St Germain,40 miliónový Javier Pastore priznal, že by chcel prestúpiť do väčšieho klubu.

Londýnske tímy mali o argentínskeho reprezentanta záujem už vlani v lete predtým, ako Pastore prestúpil z Palerma do Paríža.

Pastore v tejto sezóne zaznamenal zatiaľ 6 gólov v 15 zápasoch, ale 22-ročný hráč pripustil, že by bolo ťažké odmietnuť, ak by mal ponuku na prestup od väčšieho klubu. "Trénujem s veľkým nasadením a presvedčením, aby sa mi splnil môj sen hrať za veľký tím. Keď budem chcieť, aby ma kontaktoval väčší tím ako PSG, tak to bude záležať len na mne."

V nedeľu PSG utrpel hneď dve rany, nevyužili šancu posunúť sa na čelo tabuľky Ligue 1 a David Beckham sa neprišiel pozrieť na zápas.

Beckham bol spájaný s prestupom do francúzskeho hlavného mesta a očakávalo sa, že sa na
Parc des Princes zúčastní zápasu s Lille (0:0), ale neukázal sa na tribúnach.

Výsledok 0:0 pre PSG znamená zatiaľ druhé miesto v tabuľke s 37 bodmi z 18 zápasov, hneď za Montpellierom. Ten je pred nimi iba o skóre, keďže v sobotu aj líder zaváhal doma s Toulouse (1:1).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies