SEREĎ: Vyšetrovateľ obvinil muža z prečinu útoku na verejného činiteľa

NETKY.SK • 31 December 2011, 09:42 • 2 min
SEREĎ: Vyšetrovateľ obvinil muža z prečinu útoku na verejného činiteľa

SEREĎ: Vyšetrovateľ obvinil muža z prečinu útoku na verejného činiteľa

slovakia

left justify in out

img

Policajný vyšetrovateľ obvinil 27-ročného muža zo Serede z prečinu útoku na verejného činiteľa. Vo štvrtok (29. 12.) krátko po 12. h v Seredi na ul. Novomestskej obvinený muž fyzicky napadol svojho otca. Na miesto prišla hliadka Mestskej polície Sereď, ktorej členov taktiež napadol. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Michal Hanus.
"Obvinený sa následne zamkol v rodinnom dome. Nakoľko bolo dôvodné podozrenie, že muž je ozbrojený, polícia vyslala ďalšie hliadky, psovoda so služobným psom, príslušníkov pohotovostného policajného útvaru a pohotovostnej motorizovanej jednotky," opísal priebeh udalostí hovorca s tým, že policajní vyjednávači s mužom komunikovali cez mobilný telefón, avšak ten odmietal kohokoľvek vpustiť do domu.
Ako Hanus uviedol, po necelých štyroch hodinách muž odomkol vchodové dvere a snažil sa z domu ujsť. "Pohotovým zákrokom služobného psa a následne príslušníkov polície sa podarilo muža spacifikovať. V súčasnosti sa obvinený nachádza v cele policajného zaistenia a vyšetrovateľ už spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie," konštatoval hovorca. Dodal, že v prípade dokázania viny hrozí už v minulosti trestanému mužovi trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies