Dnes na večeru pripravíme bochník z mletého mäsa.

NETKY.SK • 3 Január 2012, 10:28 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme bochník z mletého mäsa.

Dnes na večeru pripravíme bochník z mletého mäsa.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

1 kg bravčového mletého mäsa, 3 vajcia, 1 cibuľu, 3 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, 100 g plátkového syru, 100 g šunky, horčicu, praženicu z 5 vajec, kapiu,

Príprava:

Mäso zmiešame s vajcami, osolíme, okoreníme. Cibuľu opražíme na oleji a primiešame k mäsu. Na pomastený alobal uložíme z mäsa asi 1 cm hrubý plát, potrieme horčicou, uložíme šunku, syr, nanesieme praženicu a pásiky kapie. Pomocou alobalu zvinieme a pečieme 45 minút. Potom opatrne alobal rozoberieme, potrieme horčicou a dopečieme. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

Čas prípravy: 90 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp


Autor: Redakcia Netky



Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies