BRATISLAVA - Každý "klasik"ho má rád. Ak ste ho však ešte nevyskúšali teraz je ten najvyšší čas.
Potrebné suroviny: 5 väčších uvarených zemiakov, 200g jemnej salámy, 1 pohár sterilizovaný hrach+mrkva, sterilizované uhorky, majonéza, soľ, korenie, 2PL kečup, 1PL horčica, 2PL olej, 1PL ocot, 1PL worčestrová omáčka, 1PL kryštálový cukor
Príprava receptu: Zemiaky uvaríme v šupke, necháme vychladnúť. Medzitým si pripravíme zálievku: kečup, horčicu, olej, ocot, worč.omáčku a cukor dáme do hrnca a na ohni za stáleho miešania spolu zvaríme, chvílu, kým sa cukor nerozpustí, necháme vychladnúť. Salámu nakrájame na tenké kratšie pásiky, nakrájeme cca 3-4ks väčších sterilizovaných uhoriek ma malé kocky, sterilizovanú zmes hrach-mrkva zlejeme. Zemiaky nakrájame na menšie kocky, pridáme ostatné ingrediencie, vychladnutú zálievku, majonézu, soľ, korenie a zamiešame.
Dobrú chuť!
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies