Langoše

NETKY.SK • 18 Marec 2019, 07:00 • 2 min
Langoše

BRATISLAVA - Máte chuť na domáce langoše? Ich príprava vám nezaberie veľa času a určite si na nich pochutnáte.

slovakia

left justify in out

Potrebné suroviny: 1kg polohrubá múka, 500 ml mlieka, 250 ml kyslej smotany, 50 g droždia, 1ČL cukru ,1ČL sódy bicarbóny, soľ, olej na vyprážanie

 

Príprava receptu: Z mlieka, cukru a droždia si pripravíme kvások. Potom ho zmiešame s múkou, smotanou, sódou , soľou a zvyšným mliekom. Vypracujeme cesto a odložíme ho na 1 hodinu do chladničky. Z cesta vyformujeme bochníčky.Bochníčky necháme podkysnúť cca 20 min. Potom každý prstami roztiahneme na placku a vypražíme na oleji.

 

Dobrú chuť!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp


Autor: Jana Hupková



Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies