Veľtržnú sezónu 2019 odštartoval na bratislavskom výstavisku veľtrh gastronómie Danubius Gastro. Súčasťou štvordňového podujatia boli aj ďalšie 3 veľtrhy, na ktorých sa predstavilo spolu 774 vystavovateľov z 25 krajín.
Veľtrh gastronómie Danubius Gastro sa na bratislavskom výstavisku konal už po 26-krát. Tento rok sa na ňom predstavilo 394 vystavovateľov z 11 krajín. Takmer každý návštevník tu ochutnal novinky od slovenských či zahraničných výrobcov, navštívil Kávové mestečko aj Pekársky dvor.
Sprievodný program mal čo ponúknuť
Tí, ktorí snívajú o otvorení vlastnej prevádzky, sa mohli inšpirovať prístrojmi i technológiami, ktoré sa tu dali vyskúšať i zakúpiť za zvýhodnené ceny. Súčasťou veľtrhu bol aj bohatý sprievodný program, v rámci ktorého medzi sebou súťažili najlepší kuchári, pekári, cukrári, baristi či barmani v kategóriách junior i pokročilý. Nechýbalo varenie na živo, debaty o gastro trendoch a ochutnávky skvelých nápojov a jedál.
Počas veľtrhov a výstav sa odovzdávali aj významné ocenenia: Ceny Danubius Gastro 2019 a Diplomy Danubius Gastro 2019 za najlepšie exponáty z oblasti potravín, vybavenia hotelov. V našej reportáži nájdete rozhovory s vystavovateľmi, kuchármi, ale aj zábery zo súťaže barmanov.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies