V Číne otvárajú niektoré lyžiarske haly

NETKY.SK • 26 Marec 2020, 07:43 • 2 min
V Číne otvárajú niektoré lyžiarske haly

PEKING - Čína vďaka spomaleniu šírenia koronavírusu opätovne otvára niektoré lyžiarske haly.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Pre obmedzený počet návštevníkov budú prístupné rezorty v Kunag-čou či Kchun-mingu.

 

Najväčšie na svete

Čoskoro by malo svoje brány otvoriť aj najväčšie lyžiarske halové centrum na svete Harbin Snow World. Krajina má vyše 30 zastrešených lyžiarskych rezortov a viac než 700 prírodných stredísk. Informoval o tom portál fis-ski.

 

 

Olympijské hry 2022

Čína má viac ako 30 krytých lyžiarskych stredísk a viac ako 700 lyžiarskych stredísk pod šírym nebom, z ktorých niektoré sú už opäť v prevádzke. Sezóna zimných športov sa však v Číne blíži ku koncu, kde sa v roku 2022 budú konať zimné olympijské hry.

 

 

Pretekanie v alpskom lyžovaní v Pekingu sa uskutoční vo februári 2022. Na svetových olympijských zjazdovkách plánované preteky mužov na majstrovstvách sveta boli zrušené po vypuknutí koronavírusu a premiestnené do rakúskeho Saalbachu.

 

V Číne evidovali vyše 81.000 prípadov ochorenia COVID-19 a 3287 mŕtvych. Celosvetovo je v 198 krajinách/územiach potvrdených viac ako 471.000 prípadov nákazy novým koronavírusom SARS-CoV-2, podľahlo mu vyše 21.200 osôb.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies