KaSS pripravilo rozprávkové predstavenie a festival severských filmov

NETKY.SK • 24 Január 2022, 09:57 • 2 min
KaSS pripravilo rozprávkové predstavenie a festival severských filmov

PRIEVIDZA – Tohtoročnú programovú ponuku otvorí Kultúrne a spoločenské stredisko (KaSS) v Prievidzi rozprávkovým divadelným predstavením a prehliadkou škandinávskej kinematografie.

slovakia

left justify in out

Divadlo budú môcť záujemcovia navštíviť 30. januára, festival v prvé februárové dni. Informovala o tom referentka propagácie KaSS v Prievidzi Nina Pekárová. „Divadelné predstavenie Kiki a Kuky v podaní Divadla pri kolkárni bude súčasťou cyklu Nedeľa s rozprávkou. Uskutoční sa 30. januára o 15.00 h v dome kultúry v Prievidzi,“ uviedla Pekárová.

 

img

 

Do Prievidze príde i ďalší ročník prehliadky súčasnej severskej kinematografie SCANDI 2022. „Aj tento rok sa budú môcť návštevníci tešiť na výber najnovších filmov z Dánska, Švédska, Nórska a Fínska. Škandinávska filmová produkcia prináša žánrovo pestré filmy, ktoré sú divácky atraktívne a zároveň mnohé z nich oceňované na prestížnych festivaloch,“ priblížila Pekárová. Festival sa bude konať od 1. do 4. februára, filmy budú premietať vždy od 18.00 h v divadelnej sále domu kultúry.

 

Možno vás zaujme: Mestskí policajti zadržali muža, ktorý zaútočil na tínedžera pištoľou



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies