V Nitre vyčíňal muž s maskou klauna

NETKY.SK • 14 August 2023, 15:08 • 2 min
V Nitre vyčíňal muž s maskou klauna

Nitra-Pod rúškom tmy sa páchateľ snažil dostať do bytovky

slovakia

left justify in out

Páchateľ v meste Nitra sa zrejme inšpiroval kriminálnym seriálom. Na svoj "výjazd" sa vybral aj s maskou klauna. Víkend v meste pod Zoborom prežili obyvatelia bytového domu rušne. Muž s maskou sa vybral na nepovolenú návštevu a poškodil vchodové dvere. Výtržníka krátko po vykonaní skutku zadržali.

 

Muž s maskou klauna vyčíňal na nitrianskom sídlisku Klokočina. V sobotu 12. augusta 2023 približne o pol tretej v noci poškodil bejzbalovou pálkou vchodové dvere bytového domu na Škultétyho ulici. Majiteľom spôsobil škodu za vyše 330 eur, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Policajti nitrianskej pohotovostnej motorizovanej jednotky muža krátko po skutku zadržali. Museli pritom použiť aj donucovacie prostriedky - hmaty, chvaty, údery a kopy sebaobrany, dokonca aj hrozbu zbraňou, skonštatovala polícia. Muž bol následne umiestnený do cely policajného zaistenia.

Prípad vyšetrujú policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru Nitra - západ. Muž čelí obvineniu z prečinu poškodzovania cudzej veci a výtržníctva a bol daný podnet na jeho väzobné trestné stíhanie, ktoré príslušný súd akceptoval. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Zlatica Gregorová
TASR
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies