OKTAGON oznamuje Skupina SEV.EN HALFTIME SHOW v Edene!

NETKY.SK • 21 Máj 2024, 08:30 • 2 min
OKTAGON oznamuje Skupina SEV.EN HALFTIME SHOW v Edene!

Neoddeliteľnou súčasťou akcií na štadiónoch je v dnešnej dobe tiež halftime šou. Organizácia OKTAGON MMA oznámila, na čo sa môžeme tešiť v pražskom Edene: spolu s hosťami v rámci Skupina SEV.EN HALFTIME SHOW vystúpi legendárna hip-hopová kapela PSH.

slovakia

left justify in out

Už 8. júna vypukne najväčší event v histórii československého MMA. OKTAGON usporiada v pražskom Edene turnaj pre 27-tisíc fanúšikov a okrem dlho očakávanej odvety storočia medzi Karlosom Vémolom a Attilom Véghom či titulovej bitky o pozíciu šampióna strednej váhy medzi Patrikom Kinclom a Matějom Peňázom sa návštevníci môžu tešiť aj na bonbónik v podobe Skupina SEV.EN HALFTIME SHOW.
 
Vhodného interpreta sme vyberali naozaj starostlivo,“ prezradil promotér žlto-čiernej organizácie Ondřej Novotný. „S ohľadom na význam akcie a umelecký presah sme sa následne v tíme zhodli, že čerešničkou na už tak nabitej torte plnej skvelých zápasov bude legendárna partia PSH.
 
PSH, alebo Penneři Strýčka Homeboye, sú stálicou českej scény už od 90. rokov a skladby ako Praha, Můj rap, můj svět či Vím já? sú známe aj mimo komunitu rapu. Spolu so skupinou, ktorú tvorí trojica Orion, Vladimír 518 a DJ Mike Trafik, vystúpia vo veľkolepej audiovizuálnej šou aj hostia 7krát3, Maniak, Katarzia a Zuzana Tvarůžková.

Šancu vystupovať na halftime šou v rámci OKTAGONu v Edene vnímame ako obrovskú výzvu,“ povedal Vladimír 518. „Máme pocit, že sa túto disciplínu zatiaľ v Česku nedarí robiť úplne najlepšie, takže zdvíhame rukavicu a ideme do toho! Náš čas vyplníme na maximum a to najväčšími hitmi, synchronizáciou svetiel, laserov, videa a skvelých hostí.
 
Turnaj OKTAGON 58 sa uskutoční už 8. júna a okrem už spomínaných zápasov sa predstaví rovnako populárny David Kozma, ktorý sa do klietky vracia po trištvrte roku, aby sa v rámci minipyramídy o welterový titul stretol s Ionom Surdum. Druhú semifinálovú dvojicu tvorí Apollo Silva a Amiran Gogoladze.

Dôjde tiež na štvrťfinále európskej MMA ligy majstrov Tipsport Gamechanger, kde si to o postup do semifinále a istotu 80-tisíc euro rozdajú Duque s Machaevom a Wanliss s Legierskim. V Edene nás ďalej čaká vyhrotený odložený zápas medzi českým veteránom Jaroslavom Pokorným a Shemom Rockom z Írska. V akcii budú ďalšie známe mená ako Petrášek, Ilbay alebo Amirkhani.
 
Pre divákov pripravujeme veľa ďalších prekvapení,“ sľubuje Novotný a na záver dodáva: „OKTAGON 58 sa nezmazateľne zapíše do histórie nielen československého MMA!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
OKTAGON MMA, Zdroj foto: OKTAGON MMA
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies