Vodič autobusu v Košiciach zachytil chodkyňu. Zaseknutú v náprave ju vliekol ešte niekoľko metrov

NETKY.SK • 21 Máj 2024, 16:00 • 2 min
Vodič autobusu v Košiciach zachytil chodkyňu. Zaseknutú v náprave ju vliekol ešte niekoľko metrov

KOŠICE - Na autobusovej stanici v Košiciach narazil vodič autobusu do chodkyne. Po tom, čo padla na zem, si ju vodič nevšimol a vliekol ju po ceste približne 200 metrov, informovala košická krajská polícia na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

„Po náraze chodkyňa spadla na vozovku, ostala ležať, to si však vodič autobusu nevšimol a prešiel ponad ležiacu chodkyňu, ktorú zakliesnenú zhruba v úrovni prednej nápravy, predného pravého kolesa vliekol,“ opísala situáciu polícia. Dodala, že vodič ju ťahal do vtedy, kým nezastal na peróne.

Vodič si situáciu uvedomil po zastavení a vystúpení z autobusu, až vtedy začul krik zranenej. Spolu s inými ľuďmi ju spod vozidla vytiahol. „Podľa predbežnej lekárskej správy chodkyňa utrpela ťažké zranenia a ostala hospitalizovaná v nemocnici, nikto iný nezranil,“ uviedli policajti.

V autobuse počas incidentu nikto iný nebol, prítomnosť alkoholu v dychu vodiča sa nepotvrdila. Polícia začala trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RTVS / KZ PZ KE, Foto: Facebook / Polícia SR - Košický kraj
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies