10 strhujúcich zápasov na OKTAGONe 58: VÉMOLA vs. VÉGH 2

NETKY.SK • 8 Jún 2024, 14:01 • 2 min
10 strhujúcich zápasov na OKTAGONe 58: VÉMOLA vs. VÉGH 2

Vychutnajme si výnimočnú kartu a strhujúcu atmosféru najväčšieho turnaja v histórii Česka a Slovenska na futbalovom štadióne! Toto je zatiaľ vyvrcholenie ôsmich rokov OKTAGONu.

slovakia

left justify in out

VÉMOLA vs. VÉGH 2. Odveta storočia o titul poloťažkej váhy, ktorá zmení celú česko-slovenskú bojovú scénu. Ktorá z legiend zavŕši svoju fenomenálnu cestu bojovníka víťazstvom a odíde na vrchole ako šampión?

Pyramída o trón weltera, ktorý rok čaká na nového vladára.
Bývalý 6-násobný šampión OKTAGONu David KOZMA sa vracia s obrovskou motiváciou získať titul späť.  Na ceste k nemu stojí smädný šampión 2 rumunských organizácií „Dracula“ SURDU. 

Vojna hitterov strednej váhy Davida ZAWADY so 17 pohrebami pred limitom proti najtvrdším kladivám OKTAGONu  Mareka Mazúcha.

Skutočná nenávisť v priamom prenose – vybaviť si to spolu konečne idú POKORNÝ a ROCK.

Štvrťfinálový duel európskej MMA ligy majstrov Tipsport Gamechanger v ľahkej váhe o balík milión eur. V OKTAGONE neporazený bývalý šampión 🇵🇱 LEGIERSKI chce preraziť svetelný meč o hlavu Angličanovi „Jedi“ WANLISSOVI. 

Obrazok

Návrat miláčika fanúšikov „Melóna“ PETRÁŠKA v ostrom dueli s ranárom a bývalým členom poľského národného wrestling tímu WOJCIECHOWSKIM.

2. zápas štvrťfinále Tipsport Gamechanger – španielsky champ 🇪🇸 DUQUE nakráča proti rakúskej beštii MACHAEVOVI.

A tiež 2. strana pyramídy o pás weltera – neukončiteľný proti ukončovateľovi. Predátor „Apollo“ SILVA a elitný „Sniper“ GOGOLADZE, ktorý väčšinu súperov sekol do 100 sekúnd.

Hluk a vravu rozpúta prestrelkár ILBAY s finalistom OKTAGON Underground TRIPŠANSKÝM.

V rezervnom zápase Tipsport Gamechanger bojuje za Turecko 2-násobný európsky šampión KORKMAZ vs. legendárny Fín AMIRKHANI.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Zdroj foto: IG OKTAGON
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies