Záhreb: Muž, ktorý sa podpálil na námestí, zomrel + FOTO

NETKY.SK • 12 Jún 2024, 08:50 • 2 min
Záhreb: Muž, ktorý sa podpálil na námestí, zomrel + FOTO

ZÁHREB - V utorok večer na následky zranení zomrel muž, ktorý sa v ten istý deň ráno podpálil na Námestí sv. Marka v centre Záhrebu. Na základe správy tamojšej nemocnice informovala o tom agentúra HINA.

slovakia

left justify in out

Polícia dostala hlásenie o incidente v utorok o 9:37 h. Muž sa podpálil na námestí, kde sa nachádza parlament a vládne budovy. Utrpel popáleniny štvrtého stupňa na celom tele a previezli ho na traumatologickú kliniku. Polícia v súčasnosti vyšetruje okolnosti prípadu.
 
V čase incidentu chorvátsky premiér Andrej Plenkovič viedol zasadnutie vlády vo vedľajšej budove. "Hneď ako dostali informáciu, predseda vlády a ministri financií a hospodárstva vyšli von pozrieť, čo sa stalo," uviedol hovorca vlády. Plenkovič neskôr na tlačovej konferencii vyjadril úprimnú sústrasť rodine obete.

Obrazok
Zdroj: alamy.com


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ingrid Vrabcová
Zdroj: HINA, Foto: n1info.hr
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies