Illinois: Vyhrážky zabitím a streľba, 4 zranení + VIDEÁ

NETKY.SK • 13 Jún 2024, 09:49 • 5 min
Illinois: Vyhrážky zabitím a streľba, 4 zranení + VIDEÁ

SPRINGFIELD - Pri policajnom zásahu neďaleko mesta Dixon na severe amerického štátu Illinois došlo k streľbe, zranenia utrpeli štyri osoby, informuje AP.

slovakia

left justify in out

Incident sa odohral v uzavretej štvrti Lost Lake približne 168 kilometrov západne od mesta Chicago. Jeden z vlastníkov domov volal na políciu, pretože do domu prenikla neznáma osoba, ktorá sa vyhrážala zabitím seba alebo iných ľudí.
 
Polícia po príchode na miesto oblasť uzavrela. Policajný vyjednávač sa pokúsil s útočníkom nadviazať telefonický kontakt, pokus však zlyhal. Prítomní policajti sa preto po približne troch hodinách rozhodli vtrhnúť do domu.

Počas zásahu utrpeli zranenia štyri osobytraja príslušníci polície a podozrivá osoba. Polícia nezverejnila meno, vek, pohlavie ani žiadne ďalšie informácie o podozrivej osobe.
 
Tlačové oddelenie nemocnice v meste Dixon uviedlo, že boli prijaté tri zranené osoby, dve z nich boli po ošetrení prepustené domov. Podrobnosti o zranení tretej osoby nezverejnili. Podľa miestneho šerifa sú však všetci zranení v dobrom stave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ingrid Vrabcová
Zdroj: AP, Foto: AP
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies