Inaugurácia prezidenta. Bratislavu čakajú dopravné obmedzenia

NETKY.SK • 15 Jún 2024, 09:35 • 2 min
Inaugurácia prezidenta. Bratislavu čakajú dopravné obmedzenia

Polícia odporúča vodičom vyhnúť sa spomenutým úsekom

slovakia

left justify in out

V súvislosti s inauguráciou novozvoleného prezidenta SR Petra Pellegriniho je potrebé pripraviť sa na sériu dopravných obmedzení. ide najmä úseky v mestských častiach Staré Mesto a Devín. Okrem toho s nimi je potrebné počítať aj na D1 a D2. Takto nám očakávanú dopravnú situáciu priblížili bratislavskí krajskí policajti.

V čase od 7.00 do 13.30 h dôjde k výluke cestnej premávky pri Redute. Táto sa dotkne individuálnej ako aj hromadnej dopravy. Ďalšie obmedzenia dopravy sa budú týkať Staromestskej ulice v Bratislave, ktorá v čase od 12.30 do približne 15.30 bude v oboch smeroch uzavretá. Ide o úsek od Mosta SNP až po Hodžovo námestie. "Zjazd bude umožnený z Mosta SNP v smere z Petržalky na Vajanského nábrežie a výjazd na Most SNP bude z nábrežia v smere do Petržalky," informovali bratislavskí mestskí policajti.

Aj v okolí Pamätníka gen. Milana Rastislava Štefánika bude premávka obmedzená, a to v čase od 16.00 do 17.00 hod. V okolí hradu Devín treba s dopravnými obmedzeniami počítať medzi 16.30-17.30h. Cesty budú uzatvorené medzi 16.00 - 16.30h na trase Hodžovo námestie, Staromestská ulica, Most SNP ako aj diaľničný obchvat D1 medzi Mostom SNP a letiskom M. R. Štefánika. Počítať s obmedzením dopravy je treba aj na D2, špeciálne úseku po križovatku s D4, DNV a Devín približne v čase 16.30 až 17.00 hod.

Počas dnešného dňa svoje hliadky sa rozhodla posilniť aj Mestská polícia v Bratislave. Mestskí policajti informujú, že obmedzenia sa dotknú aj parkovania. Týkať sa budú týchto úsekov: Medená ulica, Kapitulská ulica, Námestie Ľudovíta Štúra, Rudnayovo námestie, Palisády, Grassalkovichova záhrada.

Obmedzenia sa dotknú aj vzdušného priestoru, informuje polícia. Polícia odporúča v prípade potreby použiť alternatívne trasy.






 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Kasanický
Zdroj: teraz.sk, Foto: Polícia SR
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies