AKTUALIZOVANÉ Novému prezidentovi blahoželali BLANÁR, EŠTOK, reagovala aj strana SMER

NETKY.SK • 15 Jún 2024, 16:14 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ Novému prezidentovi blahoželali BLANÁR, EŠTOK, reagovala aj strana SMER

BRATISLAVA – Novému prezidentovi Petrovi Pellegrinimi blahoželal dnes aj Juraj Blanár. Prišla aj reakcia z tlačového odboru strany Smer-SD.

slovakia

left justify in out

Juraj Blanár na sociálnej sieti napísal:
 
Blahoželám novému pánovi prezidentovi Slovenskej republiky Petrovi Pellegrinimu.

Dnes som mal česť zúčastniť sa na dôležitej udalosti samostatnej Slovenskej republiky, ktorou je slávnostná ceremónia inaugurácie prezidenta našej vlasti. Pán prezident pred chvíľou zložil svoj sľub a od tohto momentu sa oficiálne ujal funkcie hlavy štátu, čím sa stal zároveň veliteľom našich ozbrojených síl.

Dnešný deň začal písať ďalšiu časť histórie SR. Verím, že nadviaže na posolstvo mieru, pokoja a dialógu, ktoré presadzuje naša vláda. Na hodnoty, ktorých prioritou sú občania Slovenskej republiky a národnoštátne záujmy Slovenska.

Pán prezident, blahoželám. Nech napĺňanie vášho významného mandátu prispeje k úspešnej budúcnosti našej vlasti a našej štátnosti.



       

Reakcia strany Smer-SD

Inauguračný prejav prezidenta SR Petra Pellegriniho bol štátnický a vlastenecký. Uviedli to z tlačového odboru strany Smer-SD.

Strana považuje za dôležité, že v rámci inauguračného prejavu zaznelo, že sa Slovensko musí zomknúť a každý musí vedieť rešpektovať iné názory. "Držme palce Petrovi Pellegrinimu," zdôraznil Smer-SD.

 

Blahoželanie od Matúša Šutaja Eštoka

Predseda koaličného Hlasu-SD Matúš Šutaj Eštok praje novému prezidentovi SR Petrovi Pellegrinimu, aby sa jeho vízia o spojenom Slovensku a búraní vzájomných múrov stala čím skôr realitou.

Obrazok
Zdroj: FB/Juraj Blanár
Obrazok
Zdroj: FB/Juraj Blanár


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ingrid Vrabcová
Zdroj: Juraj Blanár / facebook. com, Foto: FB/Juraj Blanár
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies