Streľba v aquaparku v Michigane: 10 zranených. Muž vypálil 30 rán

NETKY.SK • 16 Jún 2024, 09:25 • 2 min
Streľba v aquaparku v Michigane: 10 zranených. Muž vypálil 30 rán

DETROIT - Desať zranených, vrátane detí, si vyžiadala streľba v sobotu večer v mestskom aquaparku neďaleko Detroitu. Polícia incident označila ako náhodnú streľbu, informuje agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Podozrivý bol v sobotu neskoro večer stále na slobode, ale podľa predpokladu polície sa skrýval v neďalekom dome. Na mieste činu sa našla zbraň.
 
Neznámy muž vystúpil z vozidla pred aquaparkom Brooklands Plaza Splash Pad v meste Rochester Hills v štáte Michigan a vypálil asi 30 rán z deväťmilimetrovej poloautomatickej pištole značky Glock, uviedol na tlačovej konferencii šerif Michael Bouchard.
 
Podľa polície, ktorá pôvodne informovala o piatich postrelených, nebolo bezprostredne jasné, či došlo k obetiam na životoch.
 
Mesto Rochester Hills sa nachádza približne 50 kilometrov severne od Detroitu. Blízka obec Oxford Township bola v roku 2021 dejiskom masovej streľby na škole, kde vtedy 15-ročný študent zabil štyroch spolužiakov a zranil ďalších šesť a učiteľa.

Obrazok
Zdroj: sbs.com.au
Obrazok
Zdroj: The New York Times


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ingrid Vrabcová
Zdroj: Reuters / sbs.com.au, Foto: eu.detroitnews.com
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies