Sobolenková o zlato na OH v Paríži nezabojuje. Chce sa sústrediť na svoje zdravie

NETKY.SK • 18 Jún 2024, 06:50 • 2 min
Sobolenková o zlato na OH v Paríži nezabojuje. Chce sa sústrediť na svoje zdravie

PARÍŽ - Bieloruská tenistka Arina Sobolenková nebude hrať na olympijských hrách v Paríži. Víťazka tohtoročného Australian Open sa po neúspechu na Roland Garros plánuje sústrediť na svoje zdravie a prípravu na sezónu na tvrdom povrchu.

slovakia

left justify in out

Bieloruska na druhom grandslamovom podujatí sezóny vypadla vo štvrťfinále so 17-ročnou Ruskou Mirrou Andrejevovou. „Uplynulé mesiace som sa trápila. Cítim, že sa musím viac starať o moje zdravie. Kalendár je nabitý a potrebujem si trochu oddýchnuť,“ vyhlásila Sobolenková podľa Reuters.

Sobolenková (26) je bývalou svetovou jednotkou Tenisovej asociácie žien (WTA) v dvojhre aj štvorhre. Sabalenková vyhrala dva veľké tituly vo dvojhre, na Australian Open 2023 a 2024, a dva veľké deblové tituly na US Open 2019 a Australian Open 2021, pričom obe vyhrala s Elise Mertensovou. Celkovo vyhrala 20 kariérnych titulov, 14 vo dvojhre a šesť vo štvorhre.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RTVS / TASR, Foto: hlavnespravy.sk
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies