Do hry vstupuje nová banka, ponúka účet zadarmo a a výhodné kurzy

NETKY.SK • 18 Jún 2024, 09:18 • 2 min
Do hry vstupuje nová banka, ponúka účet zadarmo a a výhodné kurzy

O slovenskú bankovú klientelu chce zabojovať nový hráč. Banka myTU má pôvod v Litve. Pôsobí už na Slovensku a v ďalších krajinách Európy. Hlavnými plusmi banky má byť bezplatné vedenie účtu, dva výbery mesačne zadarmo a okamžité platby. Poplatok za správu platobnej karty má.

slovakia

left justify in out

Banka spustila svoju kampaň na sociálnych sieťach. Ide o plne licencovanú inštitúciu. Prostriedky ľudí sú chránené centrálnou bankou Litvy. Vklady ľudí v EÚ sú chránené do výšky 100-tisíc eur.

Jednou z hlavných výhod, ktoré banka ponúka je bezplatné vedenie účtu. Je to bežná ponuka digitálnych bánk. Založenie účtu prebieha online s platným dokladom totožnosti. 

Správa účtu funguje cez aplikáciu, ktorá je aj v slovenskom jazyku. Banka tiež podporuje aj okamžité platby. Banka umožňuje aj dva bezplatné výbery do 200 eur mesačne. Ponuka platí pre Slovensko aj zahraničie. Pri vyšších sumách sa platia 2 % zo sumy, minimálne 2,5 eur.

Samostatné vydanie karty je zadarmo. Ku karte sa však platí servisný poplatok 1 euro mesačne. Možnosť virtuálnej karty však zatiaľ možná nie je. Banka poskytuje účet pre deti, podnikateľský účet, alebo zbieranie bodov, za ktoré klienti dostávajú odmeny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: živé.sk, Foto: netky.sk
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies