Aktualizácia Tragédia v Sládkovičove: Našli bodnutú tehotnú ženu. Zraneniam podľahla + VIDEO

NETKY.SK • 19 Jún 2024, 14:30 • 3 min
Aktualizácia  Tragédia v Sládkovičove: Našli bodnutú tehotnú ženu. Zraneniam podľahla + VIDEO

Polícia v Sládkovičove prešetruje tragickú udalosť, pri ktorej prišla o život tehotná 33-ročná Monika. Podozrivý, ktorý je expriateľom obete, neskôr spáchal samovraždu. Na mieste zasahujú viaceré zložky.

slovakia

left justify in out

AKTUALIZOVANÉ

Prvotné informácie sa napokon úplne nepotvrdili. Prinášame overené presnejšie údaje, ktoré sa nám podarilo zistiť k celému prípadu v Sládkovičove priamo z miesta činu. Pripájame aj autentické video priamo z miesta tragédie.

V Sládkovičove došlo k tragédii, ktorá otriasla celou obcou. Polícia v pondelok prijala oznámenie o náleze osoby bez známok života na Fučíkovej ulici. Na mieste činu okamžite začali prvotné úkony, pričom sa incident vyšetruje ako násilný trestný čin.

Podľa prvotných informácií je obeťou tehotná 33-ročná Monika, ktorá bývala v dome na spomínanej ulici.

Zavraždená 33 ročná Monika
Zavraždená 33 ročná Monika

Podozrivým z tohto zločinu je expriateľ obete srbského pôvodu, ktorý podľa dostupných informácií neskôr v ten istý deň spáchal samovraždu skokom pod vlak medzi Galantou a Sládkovičovom. Ženu mal nájsť jej 12-ročný syn, ktorého mala z predchádzajúceho manželstva.

Policajti odboru kriminálnej polície naďalej vyhodnocujú a analyzujú všetky získané informácie súvisiace s vraždou, ako aj ďalšie okolnosti, ktoré včerajším udalostiam predchádzali.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ingrid Vrabcová
Zdroj: Netky, Zdroj foto: Netky
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies