V okrese Námestovo sa zrazila štvorkolka s osobným automobilom. Vodičov museli previezť do nemocnice

NETKY.SK • 19 Jún 2024, 09:23 • 2 min
V okrese Námestovo sa zrazila štvorkolka s osobným automobilom. Vodičov museli previezť do nemocnice

NÁMESTOVO - Včera 18. júna v poobedných hodinách došlo na ceste druhej triedy č. 520 medzi obcami Zákamenné a Breza,  v okrese Námestovo k dopravnej nehode.

slovakia

left justify in out

Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 18-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo Ford v smere od obce Zákamenné do obce Breza. Následne z doposiaľ presne  nezistených príčin narazil prednou časťou vozidla do zadnej časti štvorkolky, ktorú viedol 42-ročný vodič v smere jazdy motorového vozidla. V dôsledku nárazu došlo k prevráteniu štvorkolky na ľavý bok.  Po dopravnej nehode sa  18-ročný vodič podrobil dychovej  skúške  s negatívnym výsledkom.  Na zistenie prítomnosti alkoholu u vodiča štvorkolky bol nariadený odber krvi.

Vodič štvorkolky a jeho spolujazdkyňa boli prevezení do nemocnice.  Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Pamätajte, opatrnosť a bezpečnosť na cestách je základom všetkého. Vodiči, sústreďte sa na jazdu, sledujte situáciu v premávke. Len tak môžete zabrániť zbytočným nehodám, zraneniam a tragédiám.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ ZA, Foto: KR PZ ZA
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies